What brought us here is

Paltim, a multifunctional, contemporary architectural project and, consequently, the update it brings to semi-central Timisoara and its inhabitants’ status quo.

A strong lifestyle concept, live-work-play, and a reality soon to be defined in functional home spaces, a life enriched by work experiences, and a future strengthened by playtime.

A winning lifestyle combination, making it all seem a walk in the park!

Branding

Logo

Design/branding multichannel

 • logo + slogan
 • Website
 • Design indoor/outdoor presence
 • Design invitatie eveniment– lansare+ 4 targuri
 • pliant
 • hangere usi
 • brosura de prezentare 4 pagini
 • mapa prezentare
 • banner online

Key Visulas

 • banner outdoor (instalat la locatia constructiei, alte locuri)
 • display indoor comercial (cladiri birouri, mall-uri, statii autobuz, etc.)
 • mesh outdoor (instalat la locatia constructiei, alte locuri)
 • colantare transport in comun

Website

We’re guided by the understanding that the most efficient way to win our targeted audience is by communicating in a smart, clear and genuine manner, respecting the time of the potential buyers and meeting them half-way with a tailored multichannel presence. Their serious mission demands certain info standards.

Website-ulansamblului PALTIM este elementul central al promovarii;
Accentul se pune pe reprezentarea cat mai fidela si functionala a viitorului proiect imobiliar, prin folosirea unor randari de calitate inalta si prin exprimarea clara a avantajelor;
Utilizatorul poate explora in voie detaliile ansablului, este intampinat de o imagine a intregului peroiect. De aici poate selecta un etaj dintr-o cladire, se deschide planul etajului, cu unitatile disponibile din etajul respectiv. Din planul mentionat mai sus poate selecta orice unitate disponibila pentru a ii vedea planul impreuna cu toate detaliile si informatiile de care are nevoie sau poate explora intregul apartament in cadrul unui tur virtual, asigurand o imersiune totala, utilizatorul deja se vede “acasa”.
Back-end-ul site-ului ofera dezvoltatorului o imagine in timp real a situatiei ansamblului. De la vanzatori la manageri, toate persoanele implicate au acces in timp real la informatia relevanta (unitati disponibile, precontracte, rezervari, anunuturi publicate pe platformele imobiliare..). Tot de aici, cu doar cateva click-uri, se pot publica anunturi pe princcipalele platforme de anunuturi imobiliare: imobilare.ro, titrez.ro, olx.ro, storia.ro, publi24.ro, magazinuldecase.ro, lajumate.ro..

Statistica generala si detaliata pentru fiecare proiect dezvoltat, cu posibilitatea adaugarii ulterioare de noi ansambluri.

Rapoarte detaliate cu privire la activitatea echipei de vanzari, echipei de marketing, follow-up clienti, etc.

Usurarea procesului de vanzare si colaborare cu clientii si partenerii imobiliari prin servicii web dedicate.

Etapele procesului de creare a site-ului: design, programare, copywritting texte continut, integrare imagini, faza de implementare si testare.

They’re building the future & defining the present.

They’re recalibrating behaviors and taste, getting in line with global socio-cultural trends.

Always on a quest for the newest, best, slickest solutions for everything they might need in life, and thus transforming their spaces, merging the existent and boldly creating the new.

They are constantly redefining themselves and their environments.

They’re our match!

Online – Social Media

 • Publicitatea prin intermediul portalurilor web de imobiliare este cea mai importanta sursa de client ipentru un proiect cu vanzare de spatii de locuit;
 • Prezenta in social media este recomandata pentru awareness, ie. ca punct intermediar de intalnirea prospectilor, pe teritoriul in care socializeaza si isi cauta informatiile;
 • Crearea paginii, adaptarea identitatii brandului pentru pagina de Facebook a ansamblului si administrare in functie de obiectivele de marketing ale proiectului – ex. in faza de pre-constructie a imobilelor, principalul scop in social media, in special Facebook, este stabilirea increderii, cresterea vizibilitatii si credibilitatii proiectului;
 • Comunicarea va fi axata pe [vizibilitate si informatii utile] cu scopul de a genera lead-uri echipei de vanzari, vizionari (candva fi cazul) si obtinere de date de contact. Ex. frecventa 2-3 postari/saptamana (realizate cu randarile tipurilor de apartamente, cladirii, zonei etc)
 • Directii comunicare: mix de paticularitati promovabile: [imagine de ansamblu – tipuri de spatii – apartamente & cladire de birouri, cladirea monument], [fineturi, finisaje, facilitati], [apartamentul care devine casa – postari despre potentialul de viitor al apartamentului, cladirii, zonei etc.]
 • Tipurile de spatii cu mai multe unitati disponibile vor avea pondere mai mare in postari, si extra rafinare a conceptelor in functie de dezrabilitatea unitatilor

Digital purpose, presence and intentions

We’re guided by the understanding that the most efficient way to win our targeted audience is by communicating in a smart, clear and genuine manner, respecting the time of the potential buyers and meeting them half-way with a tailored multichannel presence. Their serious mission demands certain info standards.

We’re meeting those standards by focusing our digital presence functionalities and communications on establishing trust, during a long-term building development, guidance through the complexity of real estate decisions and dialogue, by directing the prospects to the sales team.

Google

 • Raportat la amploarea proiectului, este nevoie sa folosim toate metodele de cresterea expunerii oferite de platforma Google Ads.
 • Audience research si keyword research (Google Trends, Google Keywords Planner, Facebook Insights plus alte instrumente de market research dezvoltate in-house).
 • Avem in vedere campanii de Search si Display, gestionate separat pentru a putea urmarieficienta lor. Campaniile de Display trebuie facute atat cu imagini cat si cu display de cod responsivepentru a creste conversia cu bugete similare si de pe device-uri mobile.
 • Foarte importanta in situatia data este si setarea unei campanii puternice de Remarketing, dar aceasta trebuie adaptata la momentul in care avem suficienta tractiunepe campaniile de Search si Display.

Social media

 • Aici ma mai gandesc, in mare mergem pe awarness si boost pe post-urile cu informatii utile. Ca la tot ce inseamna PPC, trebuie sa fim atenti la taregtare, acolo ne pricepem.

SEO

 • Recomandam o indexare buna a paginilor website-ului PALTIM (ex. sectiunea„despre noi”), folosite pentru imaginea digitala latenta. Este necesar ca textele sa fie un mix de SEO, PR, arhitectura.
 • Punctul de vedere al dezvoltatorului poate fi exprimat intr-un manifesto, foarte bine indexat pe google (ex. pe termenii de cautare„paltim fabrica de palarii”).
 • Tinta** fiind ca acest text sa poata concura in google ranking cu cele malitioase din presa online. Eventual completat si cu o campanie de PR, cu nistepublicatii cu autoritate G, care sa dea link spre manifesto-ul respetiv, pentru a creste sansele unui rank bun al manifesto-ului din siteul propriu. **(in special gandindu-ma ca vom punem accentul pe googleads– nu ar fi ok, dpdv psihologic, sa vezi ad-ul „cumpara casa” langa controversa)
 • Nota:in urma analizei articolelor referitoare la Paltim am constatat ca, desi in majoritate titlurile erau orientate pe negativ- emotional-nostalgic-senzational, surprinzator, continutul articolelor era imblanzit, un mix de informativ+repere istorice, plus o informare vis-a-vis de viitorul locului. Este un punct de deschidere a unei discutii, de a duce controversa in concret si de a pune bazele unei relatii organice cu comunitatea locala.

BENEFICIILE

 • Specific
          comunicare axata strict pe informatii relevante despre apartamente & cladire
 • Masurabil

          campaniile cu trimitere la site asigura o monitorizare a traficului

 • Actionabil

          chiar si postarile simple din social media trimit potentialii cumparatori pe site & ii determina sa contacteze agentul

 • Relevant

          ce are nevoie sa stie inainte de a deveni cumparator

 • Timp economisit

          stabilirea unui mix optim de postari & campanii advertorial va creste expunerea ofertei imobiliare